Dette er hvorfor du bør velge Vanward!

Dette er hvorfor du bør velge Vanward!

Å finne den perfekte lyddemperen er essensielt for enhver skytter som verdsetter både kvalitet, ytelse og sikkerhet. Vi har samlet en oversikt over hvorfor Vanward´s lyddempere bør være ditt førstevalg!

Titan Grade 5

Våre lyddempere er produsert i Grade 5 Titan, med avansert 3D-printing teknologi. Denne innovative produksjonen resulterer i en enestående styrke og ekstrem holdbarhet. Valget av materiale gjør lyddemperen vedlikeholdsfrie, og du kan være trygg på at din demper vil vare livet ut. Dette er ikke bare et løfte, men en garanti for kvalitet som Vanward står ved. 

Testet over tid

Vanwards lyddempere har gjennomgått harde tester over tid. Prototypen har imponerende nok klart seg gjennom 12 år og over 12500 skudd uten en eneste rengjøring. Dette er et levende bevis på påliteligheten og styrken til våre lyddemperene. 

 

Fail-safe design: Sikkerhet i fokus

Vanwards fail-safe design er ikke bare et buzzword – det er en sikkerhet for skytteren. Hvis demperen blokkeres av et fremmedlegeme, rettes energien trygt bort og vekk fra skytteren. Denne sikkerheten er dokumentert og tilgjengelig på Vanwards YouTube-kanal, slik at du selv kan se og forstå fail-safe designets effekt. 

Ytelse uten kompromisser

Våre lyddempere leverer en imponerende demping, samtidig som de opprettholder en lav vekt. Den letteste demperen veier kun 137 gram, noe som gjør den til det ideelle valget for de som verdsetter både ytelse og vekt. Skyttere kan nå oppleve overlegen demping uten å bekymre seg for unødig ekstra vekt eller endring av balansen på våpenet. 
 

Testet av kyndige

Anmeldere fra Jeger Magasinet har gitt Vanwards Hunter-modeller toppkarakter med terningkast 6. De har erklært at Vanwards lyddempere demper like godt eller bedre enn konkurrentene i tilsvarende størrelser. Magasinet noterte også fraværet av First-Shot Pop, en utfordring som ofte påvirker lyddemperprodusenter. Dette bekrefter at våre lyddempere leverer jevn ytelse fra første skudd til det siste.

 

Alt i ett

Velg Vanward for en demper uten kompromisser. Ta kontroll over din skyteopplevelse med lyddempere som kombinerer styrke, pålitelighet og banebrytende teknologi - alt i én pakke. Vanward gir deg mer enn bare demping; vi gir deg en demper som skiller seg ut fra mengden.

 

Invester i kvalitet, invester i Vanward.

Skyt med tillit, skyt med Vanward.

Tilbake til bloggen